Grillplats

 

Utan extra kostnad, och med plats för upp till 16 personer, står vår grillplats redo för de sällskap som gästar oss. Grillplatsen är placerad utanför Vita Huset och utrustad med ett par gedigna picnicbord. Grillkol samt tändvätska tillhandahålles av oss. Är det en svensexa som anordnas kan svennen förlagsvis grilla sin egen korv på en engångsgrill vid Svennestenen.

 

Vita Huset

 

Paintballspelande grupper kan vid besök på vår anläggning nyttja vår mindre festlokal i Vita Huset med tillhörande musikanläggning gratis. Lokalen rymmer upp till 10-12 personer och är enkelt men trevligt möblerad med väggfasta bänkar och små bord. En mindre caféverksamhet finns där vi sommartid erbjuder kalla drycker och snacks. Vintertid kan kaminen nyttjas för att sprida värme och kokplattan till att hetta upp glöggen.

 

Partytält med bord och bänkar

 

För de tillställningar som kräver större utrymme och fler sittplatser har vi ett 40m2 stort partytält utrustat med bord och bänkar till uthyrning. Tältet har plats för mellan 40-50 personer. Behövs det finns det ytterligare bord och bänkar för upp till 20 personer att tillgå. Partytältet med tillhörande bord och bänkar kan man även hyra hem till studentfesten, trädgårdspartyt eller födelsedagskalaset.

Copyright ® 2009-2016 Primovictoria.se