Paintball på skogsbana


Med utrustning för 25 personer kan lika många spela paintball samtidigt på Primo Victorias skogsbana. Varje spelare erhåller en semimarkör (Tippmann 98), en overall, en mask, ett magasin med 100 bollar samt fri luft till markören. En spelledare som instruerar och leder spelet finns hela tiden på plats.


Är ni en större grupp har vi möjlighet att ordna extra utrustning för att tillgodose just era behov.


Bedömd speltid - två och en halv timme.


JT Splatmaster för barn


Denna paintballmarkör, som är speciellt utformad för barn, har reducerad kraft och skjuter träffsäkert upp till 15 meter. Passar tjejer och killar från 9 år och uppåt.


Varje deltagare får en JT Splatmaster markör, en skyddmask och 100 bollar. En spelledare instruerar barnen och övervakar spelet.


Bedömd speltid - två timmar.


Hyr utrustning


Har du egen mark att spela på erbjuder vi ett komplett paintballpaket med markörer (Tippman 98), magasin med 100 bollar, masker och fri luft.


Måndag till och med torsdag har vi ett specialpris för hyra av paintball-utrustning.


Aktiviteterna med JT Splatmaster för barn sker utomhus på Primo Victorias anläggning. Har ni egen mark eller en stor tomt har vi möjlighet att ta med utrustningen och komma hem till er.


M80 paintballminor


Dessa minor utvecklades ursprungligen för militärt bruk men finns nu tillgängliga för airsoft- och paintballspelare som efterfrågar realistiska tillbehör och effekter. Minorna, som fylls med vätska eller pulver, är återanvändningsbara och drivs av vanliga 12 grams CO2-patroner.


Vi hyr ut ett minpaket bestående av 5 minor modell M80, 5 CO2-patroner, 5 sprängtuber och 2 minskyltar. Självklart går det även bra att hyra och använda minorna då ni bokar paintball på vår skogsbana.